Android 4.4 KitKat bude představen zřejmě 28. října

4

Příchod operačního systému Android 4.4 KitKat je na spadnutí. Již delší dobu se však spekuluje, kdy k oficiálnímu představení dojde. Google nás nechává v napětí a datum odhaluje formou hádanek. Možná jsme jej již rozluštili.

Dříve se spekulovalo, že k představení nové verze Androidu spolu s Nexusem 5 dojde 15. října. Jelikož bylo patnáctého včera, víme, že šlo o mylné datum. Vše se zřejmě posune o několik dní, avšak říjen zůstane zachován. Sám Google prostřednictvím oficiálního Twitter účtu KitKat datum odhaluje v hádankách.

Včera se objevila zpráva „Everybody dance now“, která odkazuje na píseň Gonna Make You Sweat (Everybody dance now). Tu má na svědomí kapela C+C Music Factory, která si ve svých počátcích říkala The 28th Street Crew. To ještě příliš nenaznačovalo. Dnes jsme se však dočkali dalšího tweetu, ve kterém stálo „This is it“. Zřejmě nebudu sám, komu se vybavila skladba od krále popu Michaela Jacksona. Tento singl byl vydán 28. října. Zdá se tedy, že právě pondělí 28. října bude dnem představení Androidu 4.4

KitKat a také zřejmě Nexusu 5. Google by navíc stihl odhalit nový model za necelý rok. Současný Nexus 4 byl představen 29. října.

Zdroje: pocket-lint.com, twitter.com

Diskuze ke článku
TheBest
Tady http://goo.gl/zixqlm zase píšou jiné datum. Tak které je správné? Obě dvě data mají logické vysvětlení, ale víc bych byl radši, kdyby to byl ten dřívější datum. :D
Paldo Palo
Paldo Palo
Chcem se zeptat ci bude andriod 4.4 dostupny aj na galaxy s 3.inak ja som slovak a na mobilenet chdim kazdy den a velmi sa mi lubi klobuk dole chalni dobry ste.som spokojeny!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze