Magic6 RSR vyrobený ve spolupráci s Porsche Design nabídne 50Mpx fotoaparát

aktualizováno
Magic6 RSR vyrobený ve spolupráci s Porsche Design nabídne 50Mpx fotoaparát
Fotografie: Honor
  • Půjde letos již o druhý kousek po modelu Magic V2 RSR
  • Nyní značka potvrdila, že nabídne snímač OmniVision OV50K

Aktualizováno 12. 3. 2024

Server gsmarena.com upozornil na příspěvek z oficiálního profilu značky Honor na sociální síti Weibo. Je zajímavý tím, že značka v něm potvrzuje nasazení 1" snímače OmniVision OV50K u mobilů Honor Magic6 Ultimate a Magic6 RSR Porsche Design.

Snímač OmniVision OV50K by měl nabídnout rozlišení 50 Mpx a proměnnou clonu f/1,4 až f/2,0. Excelovat by měl podle Honoru i v otázce dynamického rozsahu díky nasazení technologie LOFIC.

Původní zpráva z 15. 2. 2024

Honor již letos stihl zaujmout velmi stylovou novinkou z edice Porsche Design Magic V2 RSR, což mimochodem znamená i to, že jde o telefon s ohebným displejem, kterým čínský výrobce vyčlenil řadu Magic V. Špičkově vybavený telefon s velmi zdařilým a originálním vzhledem jsme si mohli vyzkoušet a můžeme potvrdit, že jde skutečně o zajímavý kus hardwaru.

Výrobce však chce spolupráci s Porsche Design prohloubit a přinést ještě jeden telefon, který by naopak zaujal zastánce klasických mobilů. Výrobce uvedl, jak informuje gsmarena.com, že připravuje nový model, který se připojí k již zmíněnému Magicu V2 RSR Porsche Design. Ačkoliv tedy název nebyl konkrétně jmenován, půjde s největší pravděpodobností o zástupce řady Magic6, která zažije globální premiéru na barcelonském veletrhu MWC 2024. A právě zde by měla být odtajněna i prémiová edice Porsche Design. Dává to ostatně i smysl, neboť modely Magic6 a Magic6 Pro už představeny, byť jen pro Čínu, byly. Edice Porsche Design by se tak stala jednoznačnou novinkou, ačkoliv výbava bude vycházet ze vzhledově standardních kousků.

Honor Magic6 Pro RSR Porsche Design

Zmiňme, že vrcholný Honor Magic6 Pro se může pochlubit hlavním foťákem s proměnnou clonou či periskopovým objektivem s vysokým 180megapixelovým rozlišením. Samozřejmostí je kvalitní AMOLED panel, špičkový procesor Snapdragon 8 Gen 3 nebo podpora rychlého drátového i bezdrátového nabíjení. Vše podstatné se dozvíme 25. února, kdy má Honor tiskovou konferenci.

Honor Magic6 Pro

Rozměry162,5 × 75,8 × 8,9 mm, 229 g
DisplejAMOLED, 6,8" (2 800 × 1 280 px)
Fotoaparát50 Mpx, video: 3 840 × 2 160 px, 60 FPS
ProcesorQualcomm Snapdragon 8 Gen 3,
PaměťRAM: 12 GB, úložiště: 512 GB
Akumulátor5 600 mAh
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze