Honor Magic6 vás nadchne. Bude mít Snapdragon 8 Gen 3

Honor Magic6 vás nadchne. Bude mít Snapdragon 8 Gen 3
Fotografie: Honor
  • Lákadlem má být funkce Magic Capsule, která bude sledovat vaše oči
  • Představení modelu Magic6 proběhne zřejmě v 1. čtvrtletí roku 2024

Honor využil právě probíhající Snapdragon Summit 2023 a rozhodl se oznámit, že právě Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 se objeví v nadcházející vlajkové lodi Honor Magic6. Schopnosti procesoru bude využívat pokročilý asistent YOLO s umělou inteligencí, který bude mít k dispozici přes 7 miliard různých parametrů a při různých činnostech nebude potřebovat odesílat data nikam mimo telefon.

V tomto ohledu výrobce také ukázal tvorbu videa s umělou inteligencí, na které ilustroval potenciál AI. Zadáním příkazů inteligentnímu hlasovému asistentovi YOYO mohou uživatelé snadno vytvářet krátká videa s použitím fotografií a záběrů uložených v zařízení. Šablony, motivy a hudbu vytvářených videí lze také přizpůsobit pomocí dalších pokynů pro personalizované výsledky.

„Jsme nadšení, že můžeme spolupracovat se společností Honor na pokroku pomocí špičkových technologií,“ uvedl Alex Katouzian, senior viceprezident a generální ředitel pro mobilní, výpočetní a XR zařízení společnosti Qualcomm Technologies, Inc. „Těšíme se na užší spolupráci se společností Honor, která přinese revoluci ve způsobu, jakým lidé žijí, pracují a komunikují, a vytvoří transformativní zážitky, které otevřou nové možnosti ve stále se vyvíjejícím světě umělé inteligence,“ doplnil.

Na zmíněné konferenci Honor předvedl také multimodální interakci založenou na sledování očí nazvanou Magic Capsule a tři klíčové funkce MagicRing: Connected Camera, Connected Input a sdílení obrazovky na více zařízeních. MagicRing využívá nejnovější technologii Snapdragon Seamless a umožňuje bezproblémovou výměnu většího množství dat mezi zařízeními, přičemž je stabilnější a energeticky úspornější než kdykoli předtím.

V tuto chvíli samozřejmě neznáme konkrétní podobu Honoru Magic6 ani jeho další funkce. Do představení totiž zbývá ještě minimálně několik měsíců a nejdříve se jej dočkáme v průběhu prvního čtvrtletí roku 2024.

tisková zpráva
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze