Huawei plánuje Android 5.0 jen pro novinky, současné modely mají smůlu

52

Poslední týdny a měsíce jsou ve znamení postupných aktualizací modelů na Android 5.0 Lollipop. Čekají jistě také uživatele telefonů Huawei, avšak prozatím se zdá, že všichni čekají zcela zbytečně. Huawei totiž aktuálně nic nepřipravuje.

Huawei logo (správné!)

Operační systém Android 5.0 byl představen již na podzim loňského roku a tento týden jsme se dočkali drobné aktualizace na verzi 5.1. První výrobci již přistoupili k aktualizaci a z verze 5.0 Lollipop se tak mohou těšit nejen Nexusy či Motoroly, ale také například LG G3, Samsung Galaxy S5, HTC One (M8), HTC One (M7) a brzy se dočkají také první Xperie. Spoustu výrobců zůstává prozatím stranou, mezi nimi také Huawei.

Ani nejvybavenější modely Huawei roku 2014, P7 a Mate 7, se zřejmě nedočkají nového Androidu

A právě od čínského výrobce, konkrétně od českého zastoupení, aktuálně dorazila pro zákazníky velmi nepříjemná zpráva. Huawei aktualizaci na Android 5.0 nechystá pro žádný současný model, alespoň v tuto chvíli. Klíčové aktualizace se tak patrně nikdy nedočká ani duo nejvybavenějších modelů P7 a Mate 7. S novým Androidem 5.0 se tak zřejmě u Huawei setkáme až s modelem P8, který by se měl představit 15. dubna.

Diskuze ke článku
silver
A na Sony se nadává že narozdíl od ostatních se aktualizují vsechny modely..tady se to ještě uvítá
jirka
LOL. Chudáci zákazníci, příště si rozmysli jestli koupí produkty této kopírovací společnosti...
René Farkaš
René Farkaš
Tak toto info ma odradilo od kúpy P7mičky. :/ Škoda
Jaroslav Hlbocký
Jaroslav Hlbocký
Pekne... Ale čo by sme chceli za tie "prachy". Že ? Nuž ako majiteľ P7 dokazujem Huawei, že smolu má on. Môj ďalší mobil bude určite od inej značky. Že by som sa vrátil po rokoch opäť k značke Samsung ? A rovno k S6 Edge...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze