Hugo Boss a jeho upravený Samsung F480

1

Další módní značkou, která vstupuje do mobilního průmyslu, je Hugo Boss. Připojí se tak k světovým značkám, jako jsou Prada nebo Giorgio Armani. Nyní bude mít i Hugo Boss vlastní model telefonu a po vzoru Armaniho taktéž ve spolupráci s korejským Samsungem.

Na rozdíl od dřívějších módních průkopníků bude novým Hugo Boss telefonem pouze mírně upravený dotykový Samsung F480. Na jeho přední i zadní straně nalezneme nepřehlédnutelný nápis Hugo Boss, jinak ale zůstane telefon včetně celkové výbavy prakticky nezměněn. Jiný bude pouze software, který bude náležitě upraven dle požadavků módní firmy. Kromě odlišné grafiky menu se dočkáme nových vyzvánění a zvuků a dalších dílčích úprav. S telefonem bude dodáváno také Bluetooth sluchátko, na kterém rovněž nechybí velký nápis Hugo Boss.

TIP: přečtěte si recenzi Samsungu F480

Výbava telefonu bude zahrnovat dotykový displej s QVGA rozlišením, 5 Mpx fotoaparát, podporu 3G a další moderní funkce. Nový telefon bude dostupný v síti obchodů Hugo Boss již v prosinci, za cenu v přepočtu 12 300 Kč. Zatím však nevíme, zda se v tomto termínu dostane též na pulty českých butiků této módní firmy.

zdroj: unwiredview.com, gsmarena.com