Hybridní Asus PadFone jde do prodeje na Tchaj-wanu

Na letošním veletrhu v Barceloně byl konečně představen hybridní Asus PadFone, který kombinuje telefon, tablet a notebook. Dle očekávání se těšil velkému zájmu a jediný otazník visící nad dostupností, je konečně vyřešen.

Asus PadFone - oficiální fotografie

TIP! Asus PadFone: mobil, tablet a notebook v jednom

Asus totiž oznámil, že se PadFone začne prodávat už 20. dubna, tedy za osm dní. Toto datum nicméně platí jen pro Tchaj-wan, kde si jej lze už dnes předobjednat. Další země však budou hned následovat. V první vlně přijde na řadu Hongkong, Singapur, Německo a pár dalších evropských zemí. Česká republika mezi nimi bohužel nebude. Obrátili jsme se proto na české zastoupení, které však žádné konkrétní informace nemá. Poskytlo nám jen předběžný termín. Pokud pokukujete po PadFonu, nedočkáte se ho u nás dříve, než na přelomu června a července.

Asus PadFone na snímcích z barcelonského veletrhu

Nepřehlédněte: Unikátní Asus Padfone naživo: první dojmy a video

A nač, že se můžete těšit? Na doslova hybridní zařízení, jehož základem je výkonný chytrý telefon. Pokud jej vložíte do těla tabletu, rázem ožije tablet. Dále ještě můžete připojit klávesnici a vzniká tak stylový notebook. Když doplním ještě přítomnost stylus, se kterým lze telefonovat, není pochyb o tom, že je PadFone nanejvýše zajímavým zařízením. Pokud se o něm chcete dozvědět více, mrkněte na podrobné preview, případě naše první dojmy.

Zdroj: TZ

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze