iOS 12 se šíří pomaleji než starší verze. Za 48 hodin je na 10 % zařízení

7
iOS 12 se šíří pomaleji než starší verze. Za 48 hodin je na 10 % zařízení
  • Po 48 hodinách se iOS 12 dostal na 10 % zařízení
  • Šíří se tak pomaleji než například iOS 11 a iOS 10

Apple v pondělí oficiálně vydal finální verzi nejnovějšího systému iOS 12. Čeští uživatelé jej mohli stahovat od večerních hodin a po 48 hodinách máme k dispozici první statistku. Ta uvádí, že po dvou dnech si nový systém nainstalovalo něco málo přes 10 % uživatelů. Pokud bychom vše srovnali například s Androidem, jde o skvělý výsledek. Vedení Applu však důvod k úsměvu mít nebude. Aktuální software se totiž mezi základnu uživatelů šíří pomaleji než předešlé verze.

Statistika iOS 12

Loňský systém iOS 11 se po dvou dnech od vypuštění nacházel v téměř 16 % zařízení. Předloňská verze iOS 10 si vedla dokonce ještě lépe. Na dosažení mety 10 % ji stačil pouhý den a po dvou dnech si již hověl ve více než 20 % přístrojů. Zdá se tedy, že jsou uživatelé k novým verzím obezřetnější a vyčkávají, jak se novinky Applu povedly. Závěrem dodejme, že počet uživatelů iOS 12 nadále pomalu roste. Dnes, tedy po třech dnech, překročil hranici 12 %.

Diskuze ke článku
Petr
Šíří se to jako lavina. Ta aktualizace. Lidé jsou asi čím dál opatrnější. Ve dvanáctce vidí mnoho lidí spásu, ovšem jak vidno důvěra zrovna velká není.
Offečka Jablečna
Hm, tak po 48 hodinách nemají novou verzi Androidu ani zaměstnanci Googlu, takže si klidně kydejte dál hnůj na Apple, abyste si za ty štvavé články mohli vyměnit svůj Android 4.1 za 7.1 hahaha.
Anonym
Lidi jsou prostě po fiasku s 11 opatrnější, ale můžu potvrdit, že k tomu tentokrát není důvod
Blue Sun
Blue Sun
Inu, důvěra se snadno ztrácí, těžko buduje.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze