LG G Flex 2 dorazí příští rok, máme se prý nač těšit

6

Historicky prvním zakřiveným telefonem, který se začal prodávat v České republice, byl LG G Flex. Zda půjde o slepou vývojovou větev se teprve ukáže, nicméně se zdá, že druhé generace se dočkáme.

O LG G Flex jste bezpochyby slyšeli. Jedná se o zakřivený telefon, který lze vlastní silou narovnat a aby toho nebylo málo, nabízí speciální úpravu zadní strany, která se dokáže regenerovat. Vlásečnicové škrábance jsou tak v případě G Flex minulostí. První G Flex byl světu představen na podzim 2013 a začátkem letošního roku se dostal i na náš trh. Díky známému Twitteru účtu @evleaks se však nyní rozvíjí spekulace ohledně LG G Flex 2.

První generace LG G Flex

Údajně se můžeme těšit na mnohem unikátnější vlastnost, než kterou jsou samoopravovací záda u první generace. Bohužel, @evleaks nemůže nebo nechtěl být konkrétnější a my si tak jen můžeme představovat, s čím se LG vytasí. Telefon by teoreticky mohl být ještě více prohnutější, případně by ono prohnutí mohlo být uživatelem volitelné v jistém rozmezí. Finální odpověď zjistíme až začátkem roku 2015, kdy by G Flex 2 měl být představen.

Zdroje: twitter.com

Diskuze ke článku
Karel Lang
Karel Lang
nebyl první prohnutý telefon Nexus S?
salim
První byla Nokia. Označení si už nepamatuji, byla ale nepřiměřeně drahá. Dokonce si zahrála ve filmu...tuším v Matrixu. Měl jsem ten "banán", jak se jí všeobecně říkalo, rád. To je ale opravdu prehistorie :-)
header009
První zakřivenej telefon kterej pamatuju byl Motorola Rokr Z8 neboli banán a ten zakřivenej byl a pořádně, dodnes na něj vzpomínám :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze