LG G2 mini a nové modely řady L: víme, kdy dorazí na náš trh

5

Jihokorejské LG představilo za posledních několik týdnů hned několik novinek, které jsme mohli vidět například na veletrhu MWC 2014 v Barceloně. My již víme, na které modely se na českém trhu můžeme těšit.

Velké ohlasy budila zmenšená vlajková loď LG G2 mini, která byla světu ukázána pár dní před barcelonským veletrhem. Pokud vás tento model oslovil, blíží se vaše čekání ke konci, neboť by se měl na českém trhu objevit během dubna. Podobný osud čeká také třetí generaci série L, která byla začátkem roku představena. Kompletní trojlístek modelů L40, L70 a L90 se do České republiky podívá během dubna. Ceny však prozatím LG nezveřejnilo.

LG G2 mini

Nyní se dostáváme ke smutnější části, tedy k modelům, které se na našem trhu neobjeví. Jde například o LG G Pro 2, které není vůbec určeno pro evropský trh a nemůžeme jej tedy čekat ani u nás. S největší pravděpodobností se nám vyhnou také modely řady F, konkrétně nový F70 a F90. O jejich dostupnosti vás však ještě budeme informovat.

Diskuze ke článku
Lukáš Tankovič
Lukáš Tankovič
som zvedavy na cenu G2 Mini, mne sa ten dizajn paci a ani mi nevadi slabsi hardware,no uvidim ako sa este predvedu WP telefony
atham
Super mobil G PRO 2 se do Evropy vůbec nedostane a takový shit jako G2 mini se zde prodávat bude
Jos
A to chce LG konkurovat jako Samsungu tím, že tady bude prodávat jen ty lowendy. S tím LG G pro 2 mě nasrali. Sice sem nechtěla vrážet do mobilů buhví kolik peněz ale tenhle mě fakt dostal. A to sem myslela, že se LG poučilo flexem, že daj vše do evropy co předstabili. Blbečci to ať si strčí do řiti
green.m
Mně osobně se třeba G2 mini zamlouvá, měl jsem už tu možnost mít ho v ruce a myslím si, že tento telefon má budoucnost.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze