Potvrzeno, Honor představí modely 100 a 100 Pro už příští týden

2
Potvrzeno, Honor představí modely 100 a 100 Pro už příští týden
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Premiéra proběhne 23. listopadu
  • Obě novinky zaujmou netradičním vzhledem fotomodulů

Honor svět informoval o tom, že příští týden, konkrétně 23. listopadu, představí klíčové modely řady 100. Jmenovitě půjde o Honor 100 a Honor 100 Pro. Zatímco o výbavě nejsou známé všechny informace, vzhled propálil samotný výrobce. Na první pohled vás zaujme velice netradiční řešení fotomodulu, a to v případě obou modelů. Pokud vám vzhled něco připomíná, možná to bude Huawei P60 Pro.

Ve výbavě se má objevit 50Mpx hlavní fotoaparát s optickou stabilizací obrazu. K němu přibude u Honoru 100 ještě jeden objektiv, u Honoru 100 Pro dva blíže nespecifikované snímače. S největší pravděpodobností však ani u jednoho nebude přítomen teleobjektiv. Obě chystané novinky nabídnou i velké a mírně zakřivené displeje, zřejmě typu AMOLED, neboť nikde není vidět čtečka otisků prstů, což znamená, že bude s největší pravděpodobností přímo v displeji.

Závěrem je nutné dodat, že zmíněného 23. listopadu dojde k čínské premiéře, což znamená, že se novinek ihned v Evropě nedočkáme. Je však pravděpodobné, že s nějakým opožděním uvede Honor oba modely i na vybrané evropské trhy, stejně jako se tak stalo letos s Honorem 90. Ten mimochodem rovněž zaujal vzhledem, na což naváže nová generace, očekávat se dá i rychlé nabíjení.

Diskuze ke článku
Tomáš Vrábel
Tomáš Vrábel
100ky pre Európu nebudú tak ako modely 80 a 60, ku nám pôjde asi až séria 110 ktorá bude predstavená ako 90ky v lete
Šípek Martin
Šípek Martin
a co by jsi doporucil kdyz nebude honor 100 a 100 pro ani realme gt5 pro´´´´´´´´´´´´nejake tipý´´´´´´´´nevim do ceho pujdu oneplus nord 3 se sere baterie ´´´´xiaomi 13t ten os miui nevim no a co nothing phone 2 nebo 2a?tezko rict

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze