Povedená aplikace Good Lock od Samsungu zavítá do Obchodu Play

8
Povedená aplikace Good Lock od Samsungu zavítá do Obchodu Play
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Good Lock bylo až donedávna možné stáhnout výhradně z obchodu Galaxy Store
  • Jedná se o platformu shrnující velké množství praktických modulů, které umožňují bohaté uživatelské úpravy

Mezi majiteli smartphonů Samsung velmi populární aplikace Good Lock představuje skutečně jednoduchý způsob, jak si v mnoha ohledech upravit telefon k obrazu svému. Až doposud přitom platilo, že byl Good Lock exkluzivní právě pro smartphony zmíněného jihokorejského výrobce skrze virtuální obchod Galaxy Store, nyní však aplikace zavítala také do Obchodu Play.


Good Lock je ve své podstatě platformou shrnující velké množství menších aplikací/utilitek, které umožňují docílit designových změn a odlišného chování zamykací obrazovky, notifikací a mnoho dalšího. Se správným modulem lze tak například upravit podobu ovládacích „androidích“ tlačítek ve spodní liště, užívat si pokročilého pořizování systémových screenshotů nebo si skrze NotiStar evidovat historii veškerých notifikací na neomezeně dlouhou dobu. V minulosti jsme vám také přinesli návod, jak na vnějším 3,4" displeji skládacího véčka Galaxy Z Flip5 spustit díky modulu MultiStar takřka jakoukoliv aplikaci a telefonem platit v zaklapnutém stavu.

Podle našich informací aplikace Good Lock v tzv. Early Access přístupu prozatím není dostupná na českém trhu (resp. českém Obchodu Play), lze však předpokládat, že brzy zavítá i k nám.

Diskuze ke článku
Tomáš Tököly
Tomáš Tököly
No a proč všude takový hurá, že je to v play store, každej na Samsungu to má na Galaxy store 😀
Kunťa Punťa
Kunťa Punťa
Oblíbená mezi uživateli Samsungu je hlavně proto, že jsou v ní věci, které by měly být v One UI normálně a nejsou.
janek Kulow
janek Kulow
No.. Mě by celkem udelalo spíš radost, kdyby samsung umožnil blokovat aplikacím připojení k internetu. A další takové blbinky, které android podporuje, ale pan samsung je vypíná, nebo nechce implementovat

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze