Rozlišení 2 560 x 1 536 pixelů v mobilu - to bude nové Meizu MX4G

10

Je tomu teprve pár měsíců, co čínský výrobce elektroniky Meizu představilo svoji vlajkovou loď, model MX3. Nástupce, který ponese označení MX4G, však bude přinejmenším v jednom aspektu mnohem lepší. Zdají se vám FullHD displeje v mobilních telefonech málo a chcete více? Pak by vás možná do budoucna mohla zaujmout právě tato dosud nepředstavená novinka. Rozhodně se máme na co těšit.

Nepřehlédněte:

Je tomu teprve nedávno, co čínský výrobce elektroniky Meizu přišel se svoji vlajkovou lodí s obrovskou pamětí, modelem MX3. O této události jsme vás informovali zde. Neuplynulo ani pár měsíců a začínají se objevovat informace o nástupci tohoto modelu, který bude s velkou pravděpodobností představen v létě roku 2014. Ponese označení MX4G a nabídne displej s obrovským rozlišením 2 560 x 1 536 pixelů, který hravě strčí do kapsy všechny momentálně prodávané telefony s FullHD rozlišením.

Kromě rozlišení byla poodhalena i úhlopříčka displeje této připravované novinky

Informace o nově připravované vlajkové lodi přinesl přímo generální ředitel Meizu, J. Wonga na fóru, kde se ho jeden z uživatelů zeptal na zběžný nástin novinky. Vzhledem k tomu, že se nejedná o první podobný ''únik'', daly by se informace považovat za důvěryhodné. Kromě názvu připravované novinky MX4G prozradil také rozlišení displeje 2560 x 1536 pixelů. Úhlopříčka displeje se prý zastaví na hranici 5,5 palce, opět se tak bude jednat o nadprůměrně velké zařízení. Název samotný také napovídá, že se dočkáme přítomnosti LTE.

Více informací prozatím neuniklo, budeme muset čekat na průběžné úniky, o kterých vás budeme samozřejmě informovat. Jak se těšíte na na novinku vy? A co říkáte na neustálé zvyšování rozlišení u displejů mobilních telefonů vy?

Zdroje: phandroid.com

Diskuze ke článku
WTF
Stále málo, chcelo by to už nejaké 8K, lebo cez moju lupu stale dokažem vidieť pixely
.
Full HD je opravdu málo. Když se na svoje HTC One podívám přes elektronový mikroskop, tak vidím pixely naprosto zřetelně. 4K displej v mobilu vidím jako nutné minimum.
kleinak
Ha,ha,ha už néééé 4k,ale chtělo by to 10k.Do mobilu,opravdu je to potřeba,po tom každý touží,prostě pokrok nezastavíš.Ale tohle je úúúúúúplná pitomost,lidské oko o tomhle rozlišení nebude ani vědět.Používím pra.pra historické rozlišení 640x360 na své nokii 808 a jsem spokojen,jelikož pokud se chci podívat na něco,třeba na film,použiji svůj BluRay přehrávač a TV o uhlopříčce 127cm a věřte,tam je ten obraz opravdu skvělý.
Na co takové rozlišení v mobilu.Děkujiu,já osobně nechci,raději baterii o kapacitě 3500ma.
Filip Hoang
Filip Hoang
No, jednak ano, zbytečné, a jednak....
Takové modely uvidíme jistě na CESu a MWC, mnoho z nich se jistě velmi brzy po představení dostane na trh - takže v době představení MX4G to už bude "běžné" nejspíše. :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze