Tablety Samsung Galaxy Tab S9 FE zvládnou S Pen i rychlé nabíjení

3
Tablety Samsung Galaxy Tab S9 FE zvládnou S Pen i rychlé nabíjení
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Dostane se na dva modely lišící se velikostí displeje
  • Větší varianta bude lákat duálním fotoaparátem
  • Vrcholem mají být 256GB verze

Samsung minulý měsíc prezentoval zbrusu novou řadu tabletů Galaxy Tab S9, která prozatím čítá tři modely lišící se velikostí. Dle všeho se však ještě rozroste, a to konkrétně o kousky Galaxy Tab S9 FE a Galaxy Tab S9 FE+, dokonce došlo k úniku na maďarských stránkách výrobce. Jsou tak potvrzeny oba modely.

Samsung Galaxy Tab S9 FE

O obou modelech přinesl konkrétnější informace server sammobile.com. Galaxy Tab S9 FE má mít 10,9" displej a pouze jediný fotoaparát na zadní straně, zatímco Galaxy Tab S9 FE+ se pokusí nalákat na 12,4" displej a duální zadní fotoaparát. Je nasnadě, že půjde o kombinaci hlavního snímače s ultraširokoúhlým objektivem. V obou modelech má tepat procesor Exynos 1380 od Samsungu a nebude chybět podpora S Pen, které se přichytí na záda tabletu. V tomto místě se bude samozřejmě i dobíjet. Oba tablety mají podporovat svižné 45W drátové nabíjení.

Samsung Galaxy Tab S9 FE+

Dále víme, že tablety budou existovat nejen ve Wi-Fi verzi, ale i ve variantě s podporou rychlých mobilních sítí 5G. Vybírat budete moci také zřejmě ze dvou paměťových variant, a to 128+8 GB a 256+12 GB. V tuto chvíli není znám termín představení, ale jeví se pravděpodobně, že to bude v brzké době.