Velký den pro Apple, dnes představí nové iPhony. Jak vše sledovat on-line?

1
Velký den pro Apple, dnes představí nové iPhony. Jak vše sledovat on-line?
Fotografie: Apple
  • Tisková konference startuje v 19:00 hodin SELČ
  • Sledovat ji lze v přímém přenosu na YouTube v tomto článku
  • Kromě iPhonů se zřejmě odhalí i Apple Watch

Září je již každoročně termínem, ve kterém světu Apple představuje klíčové novinky, které se týkají primárně iPhonů. Nejinak tomu bude letos, kdy se 12. září, tedy dnes, koná Apple Keynote.

Kdy Keynote začíná?

Letošní tisková konference Applu proběhne 12. září od 19:00 hodin SELČ.

Co Apple nejspíše představí?

V prvé řadě dojde samozřejmě na nové iPhony. Je takřka jisté, že půjde o řadu iPhone 15 a dočkat bychom se již tradičně měli 4 různých modelů. Základní duo iPhone 15 a iPhone 15 Plus se bude lišit velikostí a nově by měly nabídnout Dynamic Island, který debutoval loni na variantách Pro. V případě Pro verzí se očekává, že iPhone 15 Pro Max bude mít jako jediný periskopový fotoaparát.

Změna, která je téměř jistá, se týká příchodu nového tlačítka, které má být uživatelsky nastavitelné. Má nahradit klasický posuvník, který se na boku současných iPhonů nachází.

Kromě telefonů bychom se měli dočkat i Apple Watch 9 a zřejmě i druhé generace prémiových Apple Watch Ultra. Apple dále samozřejmě ukáže i nové verze svých operačních systémů, mezi kterými bude figurovat i iOS 17.

Jak Keynote sledovat?

Tiskovou konferenci Applu můžete snadno skrze YouTube. Přímý přenos naleznete již nyní v tomto článku a spuštěn bude zřejmě krátce před 19. hodinou.

Diskuze ke článku
Otomar Thoma
Otomar Thoma
to bude slávy , Samsung už má 5. generaci skládaček a Apple to stále ignoruje.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze