Vyhrajte voděodolnou Xperii M4 Aqua v naší soutěži!

3

Sony Xperia M4 Aqua stále patří mezi skvěle vybavené smartphony, zaujme například 5palcovým IPS HD displejem, osmijádrovým procesorem a kvalitním 13Mpx fotoaparátem. Nyní máte jedinečnou možnost vyhrát tento vybavený a voděodolný smartphone v naší soutěži. Vyhrajte a vezměte si svoji Xperii třeba do bazénu.

Sony Xperia M4 Aqua

Stylový chytrý telefon Sony Xperia M4 Aqua si každého fajnšmekra získá pětipalcovým displejem s HD rozlišením, 64bitovým osmijádrovým procesorem, dvoudenní výdrží baterie a vychytávkou v podobě odolnosti vůči prachu i vodě. Komu na technických parametrem zas tolik nezáleží, ale hledá spojení kvalitního, elegantního telefonu a dvou špičkových fotoaparátů, je i pro něj M4 Aqua nejlepší volbou.

TIP: Recenze Sony Xperia M4 Aqua – Odolná kráska s děravou pamětí

Hlavní fotoaparát nabízí 13 megapixelů s funkcí Superior Auto, díky které umí telefon automaticky rozpoznat nejlepší z 52 typů scenérie, dokonce i pokud se venku setmí, takže budete mít vždy povedené snímky. Fotoaparát na čelním panelu s rozlišením 5 megapixelů s prvotřídním širokoúhlým objektivem zaručí, že se vám do záběru vejde více lidí a při selfie i okolí.

Sony Xperia M4 Aqua - hlavní přednosti

  • voděodolné tělo dle certifikace IP68
  • 5palcový IPS HD displej
  • 13Mpx primární fotoaparát, 5Mpx selfie kamera
  • úsporný osmijádrový procesor od Snapdragonu
  • pouze 7,3 milimetru tenká konstrukce
Sony Xperia M4 Aqua

Jak hrát a vyhrát?

Je to velmi jednoduché, stačí totiž odpovědět na jednu otázku, která je navíc velmi jednoduchá. Více informací o Xperii M4 Aqua se dozvíte například v naši kompletní recenzi.

Soutěž probíhá od 7. 3. 2016 00:01 do 13. 3. 2016 23:59. Nezapomeňte si pročíst také kompletní pravidla soutěže.

Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru, Google+ a Instagramu!

Soutěžní otázky